söndag 11 januari 2015

Specialen i Sollentuna...

Här springer vi :-)
Syskonen Roxette och Ralph Lauren, dagens BIR och BIM :-)
Vilken dag det blev igår! Vi körde hemifrån kl fyra på morgonen som vi bestämt. Resan upp till Stockholm gick som på räls och vi var uppe vid Badmintonhallen i Sollentuna vid tio-tiden. Vi var i god tid. Utställningen började inte förrän kl 13, så vi hade gott om tid till att fixa till hundarna. 

In i ringen med Raffe, Vi sprang där han och jag, och det blev inte bättre än att han blev Bästa hane och fick sitt första Cert. Nu slutade det ju inte där utan till sist stod Raffe och syrran Roxy uppställda i finalen. Raffe slutade som BIM idag (!) och syrran blev BIR. Helt makalöst! Detta hade jag aldrig väntat mig när vi åkte upp. Målet var ju att han skulle få CK och komma in på årets poänglista, och så blev det så mycket mer :-) Hans kritik finns som vanligt att läsa under fliken "Utställningar Raffe"

Hemresan var inte rolig, ska jag säga. Det snöade rejält när vi körde från Stockholm och det tog ett par timmar bara att komma ut ur Stockholm. Sen övergick snöandet i regn och storm ju längre söderut vi körde. Vi var hemma precis kl 24 hos Monika. Då hade vi varit borta i 20 timmar och tillbringat 14 av dessa i bilen. Vilken galenskap, så då känns det ju extra bra att det gick så bra på utställningen :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...