söndag 16 juni 2013

En helg med lite av varje...

Det har varit en händelserik helg. I fredags var vi på studentfirande. Var inte hemma förrän halv ett på natten.  Jag gav hundarna lite mat då för att jag skulle testa om de sov lite längre då på morgonen, men icke sa nicke. Kl halv fem vaknade de ändå i vanlig ordning och ville ha frukost, så det var bara att pallra sig upp och ge dem mat.
Foto: Försöker förklara för Floyd vad det innebär att fira studenten. Vi får väl se om han gillar det imorgon :)
Lille boxervalpen Floyd, ny familjemedlem i familjen vi var på studentfirande hos. Han var otroligt söt :-) Han är två veckor yngre än våran Raffe, så de får väl träffas och leka nån gång i sommar.

Gårdagen tillbringades till stor på Österlen i mina föräldrars hus. Gräset skulle klippas, eller snarare sagt röjas, för det var första gången vi var där sen vintern så gräset var säkert 30-40 cm högt så det var tur att vi hade röjsågen med oss.

Idag var inbokat sen en tid tillbaka lunch på Hovdala slott med Byalaget. Eftersom Mats blev ålderman sist så skulle vi bestämma vart vi skulle hän och boka bord, så det gjorde jag i veckan. Gott var det i alla fall  och när vi skulle köra hem gick vi en runda i parken först. Där är så himla fint. Det tyckte många andra också. Det är nämligen studentbal här i stan idag, så där var många finklädda ungdomar och blev fotade innan balen började. Då minns man tillbaka för två år sen när Rebecca tog studenten och så tänker man på nästa år. Då är det Arons tur.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...