lördag 21 augusti 2010

Lördag morgon...

Leo och Chapman

Rebeccas förmiddagspass med Carmen

Som vanligt är man uppe med tuppen, fastän vi haft övernattningsgäster. Göra frukost, ut på morgonpromenad med Chapman, mocka i stallet. Emma som är vår nya hyresgäst i stallet kom tidigt med sin labrador Leo för att rida sina hästar. Chapman och Leo har nog gjort upp nu sinsemellan för idag var det så lugnt. Inget morrande eller nånting (från Leo då vill säga, Chapman bara bufflar på utan något ljud alls). Skönt! Kunde inte låta bli att fotografera Rebecca och Carmen på ridbanan. Det var så härligt väder i morse, och så fint ljus. Riktigt höstljus! Ikväll blir det kräftskiva här hemma. Mysigt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar Er en riktigt mysig kräftskiva!

Kram från Kattie & Gus

Vilken vacker häst!

Anonym sa...

Vilken vacker häst?!jag gillar ju hästar men tycker de är liiite stora, men otroligt vackra att se på och Carmen blänker ju riktigt :).

Ni ser ju ut att ha haft det väldigt trevligt på kräftskivan också!

Kram
Kerstin & Nemo

Labbe o husse sa...

Hej.
Ja Labbe säger inte så mycket heller. Det är njuffeSTIL det. Ett bjäff i veckan
Men om någon ställer ex.vis en sopsäck i naturen där han brukar gå, DÅ blir det liv i Lilleman (Rejäl utskällning) innan han efter att ha kommit överens med husse att kolla så han (Labbe) kan pinka på det sen går det bra. Fast en pallyftare på en cykelbana tog tre gångar innan den accepterades.
Hästar ÄR FINA men Labbe tycker det på avstånd
Ha det bäst
Labbe o husse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...