tisdag 27 oktober 2009

Höstlov...

Idag har matte varit ledig, så dagen började med att vi tog en lång morgonpromenad istället för den korta som det brukar bli på vardagarna. Sedan har det blivit mycket borstande och kammande för att imorgon ska jag bli klippt hos Monika. På lördag är det dags för årets sista utställning för mig, i Växjö. Vi har precis varit och tvättat mig också i tvätthallen. Jag var så glad när vi var färdiga så jag skällde och försökte skynda på matte att packa ihop våra saker. Jag ville hem snabbt...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj Så fin du blev! Det är bara bra att vi säger till våra mattar att de raskar på lite gran.Så håller jag alla tassar att det går bra på utsällning på lördag!!!!
Kram Labbe

snobben sa...

supersnygg är du chapman..åhh så jag vill busa å hoppa å skutta men får inte.. jag gjorde mej illa förra helgen ..i knät tror matte.. så det knakade till ordentligt i benet då förra helgen.. tror det är av det jag nu har inflamationen men veterinär misstänker ev annat oxå så det blir röntgen av höfter å knän om 14 dar... kunde inte röntga mej nu då det var för svullet sa hon så därför vänta å käka medicin å så får vi hålla tassar att det inte är något anat allvarligt säjer matte som fick ont ont i magen..men jag jag är mitt vanliga jag... tråkigt värre är det å va inne ska du veta.. snor allt jag kommer åt å matte säjer det blir ett rent H--e nu i 14 dar för henne med mej inomhus ;)

såååå kul emd ny utställning då håller jag tassar å matte tummen att du får 1 pris.. matte hon har inte hunnit med å maila er.. såååå håll utkik efter beskrivningen i kväll el helgen... ha en finfin dag å smutsa inte enr dej nu grabben.. puss å kram till er båda snobben / annie/ benzon ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...