lördag 8 april 2023

Påskafton...

Då har vi firat påskafton även i år. Så roligt när man kan träffas hela familjen. Ägg och sill, Janssons, prinskorv, köttbullar, lax, skinka och så några veganska rätter också. Det var första gången jag gjorde den veganska skagencheesetårtan och den blev mycket uppskattad 😊 Roligt! 


När vi ätit körde vi en kortare konstnärsrunda i närområdet. Vi var ju bara tvungna att köra till Gylleboverket som alltid har lite annorlunda evenemang under påsken. I år hade de en ljudinstallation - Mafolofolo- som är gjord av en konstnärsgrupp från Sydafrika. Man gick in i ett mörkt rum och satte sig på figursågade uppbyggda sittplatser i trappstegsform och "ljudshowen" varade ca 20 minuter. Ja, det är verkligen minnesvärda grejer de har där 😊 De sätter sig och berör. Under hela sommaren har de bio där på söndagar som vi aldrig varit på, men det måste vi bara gå på denna sommar.


Vi körde också och tittade på Äggatavlan och till Petersborgs Gårdsbutik. Några mindre loppisar avverkade vi också. Sen körde vi hem igen och drack eftermiddagskaffe för att sen köra bort till Kyhls strand och där gick vi en sväng på stranden. Leia badade och Cindy stod alldeles stilla och undrade vad hon höll på med 😊 Där var två tjejer också som kom ridande och som skulle träna hästarna att gå ut i vattnet.


Glad Påsk på er alla 🐓

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...