torsdag 11 juli 2024

Nu börjar vi där inne...

Man känner ju ingen som helst inspiration till att fota när det regnar konstant så därför har jag tyvärr inga bilder på vad som hänt i stugan de senaste dagarna. Fastän det regnat så mycket har Mats faktiskt lyckats att måla fasaden mellan skurar, skyfall och åskoväder. Där är bara en bit av ena långsidan kvar, den som är in mot ytterdörren.

Plåtslagaren har också hört av sig, men det beror mycket på vädret när han kan komma. Är det för dåligt så går det ju bara inte. Trist, men det är bara att gilla läget 🏡

Nu när vi kommit så långt med utsidan av stugan så är det faktiskt dags för insidan 😊 Vi var iväg idag och inhandlade både golv och väggfärg till ovanvåningen 😊 Väggarna blir målade i Stockholmsvitt och på golvet blir det ett eklaminat. Vi hade först planerat att ha en textilmatta där, men vi ändrade oss. Tanken är ju att vi ska hyra ut stugan så småningom och då känns det mer hygieniskt med ett golv som man kan våttorka. Jag tror att vi kommer att hålla oss till laminat även på nedanvåningen. Vi ska tillåta att ha djur i stugan och då är det bra med tåliga golv.

Vi har bestämt oss för att börja inifrån och gå utåt och då kommer ovanvåningen först på tur.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...