söndag 19 november 2023

Första frosten och pysseldag...

När jag gick ut för att hämta hundarna igår morse var det vitt av frost på marken för första gången i år. Det knastrade om fötterna och luften var klar och kall ❅


Vi skulle iväg på vår årliga pysseldag tillsammans med våra vänner så vi gjorde oss iordning och packade in betongsäcker i bilen och jag tog även med mitt sticke som jag började på ifjol och som jag inte gjort nånting på sen dess (!). 

Det var inte helt enkelt att göra såna där pumpor. Det gick väl an att få ner betongen i nylonstrumpan, men sen var det lite klurigare att få till snörena runt om. Men, jag har gjort ett gott försök så vi får se hur de blir. Jag gjorde två stycken. 

Detta var den större av de två jag gjorde 😊

Då vi hade betong över när vi gjort pumporna så gjorde jag även en del smågrejer. De som vi var hos hade en massa olika formar så jag gjorde bl a en gran, en groda, hjärtljusstake. 

Men en större grej jag gjorde var ett solur. En stor rund låg form med solursmotiv. Lite svårt att förklara och jag glömde att ta kort på den innan vi fyllde den med betong, men ni ska få se sen.


Här är soluret när vi fyllt den och ni ser att den är ganska stor 😊 Blir den bra ska jag göra fler. Ni ser också i bakgrunden vilken pysselverkstad de har som vi var hos. Sånt som många bara drömmer om att ha hemma 💗

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...