söndag 13 september 2020

Veden är inne...

Då var denna helgen snart gången. Rebecca körde efter lunch tillbaka till Kalmar. Hon hörde av sig efter några timmar att hon var framme och allt hade gått bra 😊 

I förmiddags var vi borta i vårt förråd som vi hyrt sen vi flyttade från gården. Där är ca 9-10 flyttkartonger, lite tavlor, en trumpet (!), en stor kartong med ett fondueset (!) bland annat och två symaskiner som följde med oss hem. Jag ska lämna in dem för service, så kan Rebecca ta den ena sen upp till Kalmar. Aron har inga grejer kvar hemma. När han flyttade till sin lägenhet åkte allt med dit. Det blev ju en rejäl upprensning i och med att vi flyttade 2016, men Rebecca bodde då fortfarande utomlands, så hennes saker blev nerpackade i lådor. Mycket har kommit upp till hennes lägenhet i Kalmar, men där är ändå lite kvar här. Idag tog hon två lådor med sig när hon körde. Så himla bra att grejer försvinner härifrån. Här är tillräckligt ändå, även om vi som sagt rensade jättemycket vid flytten.

Medan vi har sorterat grejer har Mats slitit med vår ved och fått in allt i vårt lilla vedförråd. Nu har vi förhoppningsvis så det räcker denna vintern. Vi eldar ju bara för myskänslan ett par kvällar i veckan uppskattningsvis, så det går inte åt jättemycket.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...