fredag 23 juli 2021

Hundbesök...

Då har vi haft besök av våra goda vänner som äger Raffes dotter Jackie. Vi har ätit och druckit. Gått hundpromenader borta vid sjön och i skogen och vi hann även med en löprunda igår. Tiden går fort och nu har de åkt vidare med sin husbil. 

Det har varit varmt idag, så att efter de åkte har vi inte gjort nåt speciellt, mest slappat. Här nedan är det Leia som ligger helt utslagen. Det ser inte speciellt bekvämt ut att ha huvudet sådär på stenkanten, men tydligen stör det inte henne 😊


Som jag skrev häromdan skulle det eventuellt komma en liten njuffevalp också på besök här och de kom inom en runda igår eftermiddag. Det var lilla Cordelia som är fyra månader och som bor med sin familj i Ystad. Cordelias pappa är Leias bror. Inte kullbror, men en hane från Leias mammas första kull. Leia är från hennes andra kull. Så Leia är faster till lilla Cordelia 💖 Vi lyckades att få dem att sitta fint bredvid varandra en kort stund.


Här tittar de åt olika håll haha... men här kom Jackie också med på ett hörn i bakgrunden. Det är bara Raffe som inte är med på nån bild. Det blev inte något fotograferande de här dagarna förutom när valpen kom, men så är det ibland.


Lilla Cordelia med tungan ute 💗 Man glömmer bort hur små de är för de växer så himla fort.


Då har första semesterveckan gått. Det kommer att gå alldeles för fort, nu är det bara 1½ vecka kvar, men jag får inte tänka så. Man ska bara njuta av varje dag man är ledig 😊 Jag har ju haft en vecka efter midsommar och ska ha ½ vecka efter dessa veckorna så sammanlagt blir det fyra veckor. 

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...